Sta in je eigen energie, door heel bewust te weten waar je mee bezig bent. Bekijk jezelf: Wie ben je, wat wil je en hoe wil je verder? Houd je eigen energie bij je, bescherm je eigen energie en blijf uit de energie van anderen. Niet iedereen weet hoe de energie werkt. In verschillende berichten heb ik het over het leren over jezelf, om jezelf te beschermen. Daar zijn inzicht, oefening en volharding voor nodig. Je moet wel begrijpen wanneer je open staat om je eigen energie te verliezen, hoe het komt dat je open staat, hoe je de energie van anderen aan kunt voelen. Scrol over deze pagina want er staan berichten met informatie en inzicht voor je klaar. Gun jezelf even de moeite om de berichten op te zoeken.

Nu ga ik het hebben over: ‘ Hoe bescherm jij je eigen energie’.  Zet jezelf in witlicht. Stel je voor dat je de kleur witlicht in je lichaam inademt: Je staat onder de douche en de stralen water komen over je lichaam heen, stel je dan voor dat jij jouw energie schoonspoelt. Gebruik je voorstellingsvermogen. Sta jij tegenover iemand anders – en dat geldt ook als je iemand aan de telefoon hebt -, blijf dan in je eigen energie door niet TE kort bij de andere persoon te staan, door niet in te voelen wat de persoon vertelt en voelt. Dat is ‘invoelen’. 

Houd afstand door je voor te stellen dat je in een hoepel staat. Die hoepel is door jou gevuld met witlicht. De hoepel symboliseert jouw bescherming. Je strekt dus je arm voor je en je maakt een armlengte rond om je heen; dat is jouw energieveld. Niemand mag in die cirkel komen; je mag het niet toelaten, dus houd afstand. 

Wanneer je opgaat in de boosheid en emotie van iemand anders, sta je dus toe dat iemand in jouw cirkel komt. Ga je die stress, de pijn, het verdriet, de teleurstelling en de boosheid van iemand anders aanvoelen, dan laat je deze negatieve energie toe in jouw energie. Dat vreet je eigen energie op, je beschermt je eigen energie dan niet. Probeer het eens uit, houd het vol om het toe te passen. Dit moet je integreren in je dagelijkse leven. Als je niets doet gebeurt er niets, als je niet volhoudt, gebeurt er niets. Het is nodig je dit eigen te maken, het hoort bij jou en je leven. Je eet en drinkt ook iedere dag; dit hoort er ook bij. Ik hoop dat je begrijpt wat je voor jezelf kunt doen om je te beschermen.

Volgend bericht; Heb jij dat ook wel eens dat opeens je gevoel; https://lotgenotencentrum.nl/a-waar-komt-dat-vandaan/ 

0
Laat hier een reactie achterx
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties