Mijzelf resetten. 

Ik moest mijn geest en lichaam weer in evenwicht brengen. Daar begon ik mee. Ik probeer je inzicht te geven wat ik heb gedaan om weer controle over mijn eigen gedachten, mijn lichaam en mijn leven te krijgen. Dat ging niet vanzelf en ook niet van vandaag op morgen. Nee, veel oefenen en doorgaan zodat het de kans kan krijgen te slagen. Rust nemen, door de stilte op te zoeken. Stilte bracht mij innerlijke rust. Mijn lichaam moet ook de rust krijgen om sterker te worden en energie op te kunnen bouwen. Energie heeft de mens nodig, dat is van levensbelang. Ik moet ervoor zorgen dat die energie er komt, er is helaas geen pilletje voor. Geduld geeft mij de kans om verder te komen.

Door geduldig te zijn heb ik geen haast. Ik ben mijzelf niet aan het dwingen en ik raak niet gefrustreerd, omdat ik zonder energie niet verder kom. Energie moet ik opbouwen en niet ver- spillen. Opbouwen om sterker en krachtiger te worden om mijn geest en lichaam tot rust te brengen. Verbruik ik mijn energie zonder dat ik heb opgebouwd, dan ben ik die zo weer kwijt en val ik terug in het oude patroon. Als mijn hoofd tot rust komt, dan komen mijn gedachten ook tot rust en dan pas krijg ik controle over mijn gedachten. Op deze manier kon ik uit die nare vicieuze cirkel stappen. Ik moet gefocust blijven op mijn doel en alert zijn. Door dat te doen kreeg ik langzaam maar zeker mijn controle weer terug. Door rust en ruimte kreeg ik inzicht en begreep ik meer van hetgeen waar ik mee bezig was. Ik heb ook geleerd dat ik los moet laten wat mij ketent aan het verleden. Zo komt er beweging in het heden.

Ik ben niet meer die persoon die ik was. Ik kan niet meer op dezelfde manier leven als ik eerst deed. Dat is mijn verleden dat ik niet meer kan gebruiken in het heden. Ik heb dat moeten loslaten om verder te komen in het hier en nu. 

Volgend bericht ; Hoe heb ik het gedaan

0
Laat hier een reactie achterx
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties