Leven vanuit vrije wil

Een creatieve bron handelt bewust vanuit een eigen vrij innerlijk besef. Wat je kunt maken, beheersen of veranderen vanuit je eigen inspanningen en wilskracht bepaalt de omvang van de werkelijkheid. Dat ervaarde ik zelf. Ergens had ik het gevoel dat er iets tussen mij en mijn geluk instond. Dat ‘iets’ was nog vaag, een soort van nerveuze spanning. Dat wat mij weerhield om werkelijk gelukkig te zijn, verstopte ik ergens in mijn geest. De vernietigende uitwerking ervan op mijn leven werd steeds duidelijker.

 

Ik heb mijn ‘struggles’ met veel zorg, aandacht en doorzettingsvermogen weten om te zetten. Ik weet dus dat het mogelijk is te herscheppen van dat in je leven waar je niet tevreden mee bent. Ik had voor mijzelf een belangrijk doel. Ik wilde mijn leven verbeteren. Overgevoelig zijn kan lastig zijn. Maar het is ook mogelijk om er anders mee om te gaan en een beter leven te hebben. Mij hoor je niet zeggen dat ik altijd een antwoord heb, dat niet. Ik wil alleen vertellen dat ik mijn leven heb aangepakt door er een positieve draai te geven. Door mijn instelling van denken en doen heel bewust steeds opnieuw te kiezen. Met het aanpassen van je denkwijze, krijg je andere inzichten. Jij kunt ook een andere draai geven aan je leven.

Volgend bericht Innerlijke leiding;

0
Laat hier een reactie achterx
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties