Beïnvloed zijn door het energieveld van iemand anders.

Kan dat? Ja,, dat kan.

Mensen zitten constant met hun  energie bij andere mensen. Wist je dat? Soms gebeurt dit ook onbewust.  Hoe gebeurt dat en waarom,…….Om ze af te tasten, hoe ze zich voelen en waarom. Dat je het onbewust doet. Het kan ook een vorm van aandacht vragen zijn. Of bemoeizucht. Of dat jij iemand bent die heel snel medelijden heeft met iemand anders.Dan ga je helemaal op in de energie van die persoon. Het kan zijn dat jij de pijn de emotie zal voelen van de persoon.Dat kan je ook nare ervaringen meegeven.Als de persoon een heel triest, emotioneel  of negatief verhaal heeft of de persoon angst heeft, zorgen, verdriet en ellende heeft.

Als jij er TE ver in meegaat, dan neem jij als het ware die gevoelens over. Het kan zijn dat jij je eerst goed voelde. Dus voor het bezoek/gesprek en daarna dat jij veel emotioneler bent. Je kan een druk op je voorhoofd voelen of misselijk zijn. Je kan moe en je uitgeput voelen. Neerslachtig zijn. En dan vraag jij je af, waar komt dit vandaan? Ja, dat kan daardoor komen. Als jij je de problemen van anderen aantrekt en heb je ze ook. Dan voel je ze ook.

Maar dat is niet de bedoeling. Maar dat komt door je overgevoeligheid. En omdat je niet weet dus niet bewust bent dat jij openstaat voor deze indrukken. Voor de gevoelens van andere mensen. Is dit wel nodig om zo iemand te zijn die meevoelt en empathie heeft voor iemand anders.  Nee, dat is niet nodig. Maar het is wel nodig om je bewust te zijn dat het mogelijk is. Je bent tenslotte in de energie van iemand anders. Bewust of onbewust. Je mag best meeleven met het verdriet en zorgen van iemand anders. Maar het moet niet jouw probleem worden. Voor jou is het goed om te leren dit te erkennen. Probeer eens alert te zijn als je weer toemaken krijgt met zo’n persoon die jou zijn/haar hart komt luchten.

Probeer je deze les te herinneren.

Wees bewust, wees alert.

Hoe voel jij je voordat de persoon kwam?

In hoeverre trek jij je haar/zijn verhaal aan?

Voel je emoties tijden de persoon verteld?

Hoe voel jij je als de persoon is vertrokken en daarna nog?

Ga hier eens op letten. 

Je moet je bewust worden wat jij doet en reageert en waarom. Je hebt niets aan als je alleen maar mijn berichten leest. Je moet het in de praktijk brengen en ervaren dat is bewustzijn en dat is leren. Wil jij dat? Of is dit helemaal vreemd voor jou? 

Volgend bericht; Transformatie is bewust veranderingen in je geest brengen;

0
Laat hier een reactie achterx
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties