Je lichaam, geest en ziel zijn 1. 

Het een kan niet zonder het ander.
Samen werken is spiritualiteit.
Voor de ziel zijn een lichaam en een geest noodzakelijk, om als mens te kunnen leven. 

Wat is het doel van je ziel? 

Je ziel heeft de innerlijke ervaring nodig. Als je niet naar binnen keert en naar je innerlijke leven kijkt, bereik je niets. Spiritualiteit is een veilige brug tot de ziel. De geest verlangd om het zelf te ervaren. Dan evalueert de ziel en dat is dan de ZIN van ons leven. Om je ziel te begrijpen, moet je communiceren met je gevoel, gedachten, daden en lichaam. 

Hoe doe je dat? 

Doormiddel van meditatie kun je in alle rust leren luisteren en voelen naar wat je zintuigen, lichaam en geest je vertellen. Je spreekt met je ziel via je hart, doormiddel van meditatie en bewust te leven. 

Er is informatie nodig, inzicht en vooral begrijpen waarom het is zoals het IS. Het wordt de mens niet gemakkelijk gemaakt, maar het is wel mogelijk. Anders had het leven op de deze prachtige aarde geen nut en dan kan je ziel niet evalueren. 

Het is maar wat jij van het ‘Leven!”wil geloven.
Geloof en vertrouwen zijn de basis. Zonder dit zal je niet doorzetten en dan kun je niet bereiken, wat je zou kunnen bereiken. 

Ik zeg en schrijf het wel vaker: 

Je hebt niets aan wijze-boeken lezen, als je het niet in de praktijk gaat doen. De bedoeling van wijze boeken is, datgene wat je er uit begrijpt, ook in de praktijk te brengen en te gaan doen. 

Volgend bericht over Meditatie;

Volgend bericht;

0
Laat hier een reactie achterx

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties