Herschapen, her-creëren en intrigeren in je leven. 

Ik help onder andere mensen die op zoek zijn naar zichzelf, die weten dat er ergens een storing in hen zelf zit maar niet weten waar en hoe ze ermee om moeten gaan. Een soort van ontbrekende schakel. 

Een antwoord vinden op de vraag !wat wil ik nu zelf verder doen met mijn leven?’ Jij bent de enige die het antwoord op deze vraag kent. Het is niet de bedoeling dat ik jouw zeg wat je kunt doen, ik probeer samen met jouw het antwoord te vinden. 

Ik kijk ernaar uit om u op uw reis te begeleiden. 

Je gaat door een kritieke “overgangsperiode” heen die je op dit kruispunt in het leven heeft gebracht, en nu moet je weten wat je kunt doen. Het is mij een genoegen om je door deze uitdagende tijden te leiden en je te helpen je leven op een nieuwe koers te zetten. Het WETEN dat het NU tijd is om losgelaten te worden. Het kan je helpen de uitdagingen waarmee je te maken hebt, te doorbreken en je het betere leven te geven waar je misschien wel naar op zoek bent. Als je goed door deze tijdsperiode navigeert, kun je van deze uitdaging een kans maken om te werken aan dat waar jij het gevoel van hebt, daar worstel ik het meest mee. ‘Overpeinzen’ en uitstellen zal je niet brengen waar je heen wilt. Wees je bewust dat jij, en alleen jij, jezelf het beste kunt helpen om veranderingen in je leven toe te laten. 

Waar hebben sommige personen zoal moeite mee. 

Zichzelf liefhebben
Accepteren dat het is zoals het is.
Niet weten wat te doen met hun probleem. Stress
Je niet goed in je vel voelen Relatieproblemen
Geen zelfvertrouwen
Zich afzonderen, zijn graag alleen.
Voelen zich niet begrepen.
Moeite met voor zichzelf kiezen.
Moeite met aanpassen in de maatschappij. 

Volgend bericht; Leven vanuit vrije wil;

0
Laat hier een reactie achterx
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties