Even lezen.

Zie deze WebPagina als een uitdaging een zoektocht naar je eigen weg. Zie het ook als een boek.  Een boek lees je ook niet in eenkeer uit. Doe het rustig aan. Daarom zitten er ook de Pauze-pagina’s ertussen. Daarna verder lezen als een boek.

Ik wil je niets voorkauwen het zijn handreikingen waar jij zelf voor kiest er in je leven iets mee te doen. Ik zeg niet dat ik overal een antwoord op heb. 

Het zijn berichten uit ervaringen die ik op mijn weg tegenkwam. Die ik geleerd en ook toegepast in mijn dagelijkse leven. Deze ervaringen heb ik gebundeld tot een weg ergens naar jezelf.

Om te voorkomen dat je sneller door dit parkoer naar het eindresultaat kan komen, heb ik het zo ingericht dat je per 10 pagina’s een link krijgt voor de volgende 10 berichten. En zo verder en zo verder. Via de link kom je weer op die pagina waar je als laatste gebleven bent om verder te lezen.

Op iedere pagina moet je  klikken op de linkc‘Volgend Bericht’. Lees die berichten ook. Laat het bezinken en probeer er iets mee te doen. Er bestaat geen lift op je eigen levenspad, om er maar makkelijker doorheen te komen. Je moet de trap nemen.  Stapje voor stapje. Dat heb ik ook gedaan. 

Ik wens je geduld en inzicht.

Groet van Lieky van der Velden. 

Volgend bericht; https://lotgenotencentrum.nl/a-soms-gebeuren-er-dingen-in-ons-leven/ 

0
Laat hier een reactie achterx
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marjolein Weyne
1 jaar geleden

Geweldig initiatief, dank hiervoor. Als ooit geschoold klassiek homeopaat, Nei-consultant en energetisch werker ben ik ook erg blij met de holistische benadering van onze mentale, geestelijke en lichamelijke gezondheid.