Ik ben een observator van mijn leven, een vrijdenker. Een vrijdenker wil steeds kunnen veranderen, vernieuwen. Een vrije geest. Alles in het nu bekijken, hoe ik het wil doen en op welke manier. Een vrijdenker durft consequent te zijn voor zichzelf, vrij zijn om steeds beslissingen te nemen en veranderingen toe te laten. Anders is er geen groei. Ik wil mijn droom in de realiteit brengen, erin leven.

Ik heb veel geleerd uit mijn verleden. Veel ervaringen opgedaan. Dat gaf mij inzichten en daardoor ook begrip om bewust te leven. Geef mij de kans om je een andere kijk op het leven te geven. Kijk eens op een andere manier naar jouw leven. En je huidige situatie. Hoe nu verder? Ik ben al jaren erg geïnteresseerd in bewuster leven. Ik leerde op een andere manier naar mijn leven te kijken. Ik was niet blij met het leven dat ik toen leefde. Bewust leven is ook eerlijk tegenover jezelf zijn. Een betere relatie met jezelf hebben, hoe doe je dat? Door regelmatig te mediteren en de stilte op te zoeken werd ik geïnspireerd om te luisteren naar mijn intuïtie.

Al verschillende jaren begeef ik mij op de weg van bewust leven. Meerdere zijwegen ben ik ingeslagen om te onderzoeken welke weg mijn weg is. Bij heel veel heb ik rondgekeken, om beslissingen te kunnen nemen hoe ik het wel wilde en hoe niet. Niet alle richtingen heb ik uitgewandeld, er waren er ook bij waarvan ik zeker wist, dit niet. Ik wilde en kon niet met de gedachten leven; Jammer van je leven, pech gehad. Dat kan er bij mij niet in. Natuurlijk kwamen mijn vragen bij God terecht. ‘Waarom ik? Wat heb ik verkeerd gedaan?’ Nou ik had het niet verkeerd gedaan, mijn leven was nu eenmaal zo gelopen. Ik wilde veranderingen in mijn leven, maar ik wist gewoon niet hoe. Die zoektocht naar hoe ik moest leven was in werking gezet. Ik denk dat acceptatie belangrijk is in je ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat het leven veranderlijk is en dat altijd zal blijven. Het leeft een stuk makkelijker als je dat kan accepteren.

Mijn boodschap is:

“Verbind je met de mensen die dezelfde vibratie hebben. Leef bewust en pas toe wat je geleerd hebt, integreer het in je leven en geef het door aan hen die nog zoekende zijn. Dat is evalueren, daarom ben je hier.” Dat ben ik nooit meer vergeten. Zo leef ik, zo beleef ik en zo geef ik het door. Alles wat het leven mij heeft gegeven, heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben.

Volgend bericht; https://lotgenotencentrum.nl/a-mijzelf-restte/ 

1
Laat hier een reactie achterx
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Fien
1 jaar geleden

Dit is waar het om draait om je weg weer opnieuw te kunnen vinden ondanks en dankzij de veranderingen. Een nieuw leven opbouwen dat toch weer blij maakt.
Dankjewel voor de inzichten.