DEEL 10

Dan begint het verwerkingsproces pas. Het vertrouwen in jezelf en lichaam terug te krijgen, dat je verder mag leven. Ik had al ervaringen opgedaan hoe ik met mij zelf moest werken om er bovenop te komen. Ook hier pakte ik de draad weer op. Ik had in mijn leven al ervaren dat het een mooi leven is, dus dat wilde ik terug.  Wie vrij wil zijn, moet zich bewust zijn dat vrijheid niet buiten jezelf te vinden is. Het heeft mij geleerd dat “vrijheid!$iets is wat niet vanzelfsprekend is.

De ervaringen uit mijn verleden zijn nodig om tot bewustzijn te komen om je verder te ontwikkelen. Uiteindelijk ben ik zelf verantwoordelijk wat en hoeveel ik uit mijn leven zal halen. Persoonlijke groei gaat gepaard met grenzen verleggen.

Stap uit je comfortzone. Zie het als een uitdaging.  Als je het lef hebt om jezelf uit te dagen en eerlijk naar jezelf te kijken dan sta je jezelf toe om te groeien. Vrijheid zit in jezelf. Er is een voorwaarde, er moet genoeg liefde zijn voor jezelf. Is dat niet het geval, kan jij de vrijheid en wijsheid niet toelaten bij je zelf.

Ik wil je graag meegeven; Kijk heel goed naar jezelf want daar liggen ook je antwoorden, inzicht, kracht en eigen wijsheid. Alleen jij kan hier naar kijken en onderzoeken. Ik heb het op deze manier gedaan. En jij?

Als je verbonden bent met jezelf dan ben je verbonden met je gedachten, lichaam, energie, je ziel je Leven.

Zie je strubbelingen niet langer als negatieve ervaringen, maar als de weg naar je eigen kracht en wijsheid. Het weten wie je werkelijk bent. Wees je bewust van je eigen emoties, energie, kracht, liefde, geduld, balans en vertrouwen in jezelf. Dat is Jouw vrijheid.  Zo heb ik in al die jaren aan mij gewerkt, zodat ik de persoon kan zijn die ik nu ben. Al die strubbelingen in mijn leven hebben mij veel over mezelf geleerd. Mijn vrijheid heb ik weten te creëren en wijsheid geïntegreerd in mijn dagelijkse leven. 

Veel wijze boeken lezen, heeft geen enkele meerwaarde als je dat “weten! niet in je leven van alle dag toepast. 

Het overzicht in het kort.

Wat je in het begin van je leven meekrijgt zijn de ingrediënten voor je verdere leven.

Je kan veel voor jezelf doen, als je bereid bent om dit voor jezelf te doen.

Het leven is een leerschool.

Is er een erkenning en herkenning in mijn verhaal?

Leer jezelf en de zin van het Leven ” begrijpen.

De laatste van 10 blz waarin ik mijn levensverhaal vertel om je een beeld te geven over hoe een leven kan verlopen  en die je hele leven met je meedraagt. Tot dat je het kan begrijpen waardoor deze gevoelens en gebeurtenissen zich blijven herhalen. Lees het om herkenning en erkenning  te krijgen daardoor meer begrip voor jezelf zodat je het kan loslaten. Mijn verhaal is waargebeurd en een voorbeeld voor jou.

Mocht jij het een en ander herkennen uit je eigen leven en wil je hierin geholpen worden, Dat kan Het volgend bericht; Systeem ‘Familie-Opstelling.DOOR naar een nieuw bericht;

Met vriendelijke groet, Lieky van der Velden.

0
Laat hier een reactie achterx
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marjolein Weyne
1 jaar geleden

❤️