Dat is een ontwikkeling.

Inzicht, begrip en wijsheid moet groeien. 

Eerst heb je erkenning en herkenning nodig om je bewust te zijn van je denken en doen en laten, dan kom je bij begrijpen.

Als je begrijpt en bewust bent en het geaccepteerd hebt, dan ga je dit toepassen in je dagelijkse leven.

Door het toepassen van hetgeen jij begrepen hebt kom je bij inzicht en overzicht. Vanwaaruit kan je werken aan je spirituele inzicht en inzet. De zin van het leven. Dan heb je antwoorden op misschien nu nog vragen die nog geen antwoord hebben.

Hoe Nu Verder. Ontwikkelings-levenspad. Deze berichten zijn er niet voor om zo snel mogelijk doorheen te lezen. Daar heb je niets aan. Je kan het zien als een groeiproces. Neem even de rust om de berichten nog eens door te nemen. Misschien is het goed voor je als jij zelf na  gerichten gelezen te hebben je overdenkingen opschrijft om het later nog eens door te nemen. Het zijn opstapjes die je maakt, naar steeds iets verder je bewustzijn in komen. Je moet eerste lezen inzien in hoe jij reageert op je gedachten je lichaam je daden en je leven. 

Herkennen en erkennen is de basis van volgende stapjes. Je kan door de berichten die je leest, jezelf beter leren kennen. Jij kan jezelf dan beter begrijpen. Daarom zijn ook sommige berichten geschreven om die erkenning te krijgen. Als je de berichten hebt gelezen en kunnen begrijpen is daarna ook toepassen in je dagelijkse leven. Dat is de bedoeling. Wijze berichten of wijze boeken lezen helpt je niet als je die wijsheid niet toepast in je dagelijkse leven.  Alles wat je leest, begrijpt en toepast dat is pas wijsheid. Dan ben je ook bezig met veranderingen in je leven brengen. Stapje voor stapje. 

Volgend bericht; Lichaam-geest-en ziel zijn 1

0
Laat hier een reactie achterx
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties