Bewustwording door transformatie.

Bewustwording is de essentie van het leven. Transformeren is voor de mens weggelegd.

Er is een voorwaarde, voor het ontvangen van een goed resultaat van een transformatie, er moet genoeg liefde aanwezig zijn voor je zelf en voor jouw medemensen. Als dat niet zo is, zal je transformatie niet kunnen toelaten. Men vindt zich dat dan niet waard. Je moet zelf ervoor kiezen te transformeren. De basisgedachten waarop een transformatie aanslaat is, ik ben het waard om het resultaat van de transformatie te mogen ontvangen!

Met deze transformatie bezig zijn, doe je een beroep op de scheppingskracht die in de bron van leven in de mens ligt. Door transformatie komt bewustwording. Transformatie werkt voor ieder mens ongeacht in welke staat van bewustzijn je zit.

Je persoonlijkheid, weten wie je bent, wat je wilt en hoe je ervoor wil gaan. En dan te integreren in je leven en het leven zelf. Doe je intensief mee dan ben je bewust bezig werkelijke transformatie of veranderingen in je leven te brengen. Ik zeg het niet vaak genoeg, “Er is maar een persoon die dit voor jou kan doen, dat ben jezelf” Je moet alleen even weten hoe en waar te beginnen. En er dan echt voorgaan.

Basiswetten geven zekerheid in het leven. 

Basiswetten zijn; chakra’s gronding, meditatie, alert zijn op je denken, bewust leven.

Werken aan je eigen bewustwording;

Door visualisatie en transformatie.

Dit versnelt je bewustwording aanzienlijk.

Dit brengt je met de scheppingskracht tot ontwikkeling.

Innerlijke leiding.

Jij bepaalt zelf door eerlijk te zijn tegen jezelf en inzet waarop je aan jezelf werkt.  Jij bepaalt zelf hoe jij je wilt overgeven aan je inzet je kracht en je discipline, aan je ontplooiing. Hier is slecht eer naar werken. De mate van overgave bepaalt je weg.

De berichten nog eens doorlezen. 

Herhaling doet begrijpen.

Volgende bericht. Spirituele ontwikkeling.https://lotgenotencentrum.nl/a-spirituele-ontwikkeling/

0
Laat hier een reactie achterx
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties