Bewust ademhalen. 

Voor mij werkt deze oefeningen  goed. Ik heb me die eigengemaakt en kan je vertellen dat ik het al zo toepas zonder dat ik er over moet nadenken. Dat krijg je door veel oefenen en dagelijks toepassen.

Ademhalingen oefeningen;

Adem door je neus naar binnen en laat je aandacht meegaan naar je buik en adem uit door je mond naar buiten. Heel rustig doen. Blijf bij je gevoel en het ritme van je ademhalen. Als je gaat slapen henzelf doen en voor je concentratie kan je 3 of 4 tellen bij inademen en 3 of 4 tellen ook uitademen. 

Voor mij werkt dit prima. Ik word daar rustig, kalm en ontspannen van. Deze oefening werkt alleen als jij er ook serieus mee omgaat. 

Volgend bericht. Mindfulness;

0
Laat hier een reactie achterx
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties