Wanneer geef je kracht af.

Let op !!!

Wanneer geef je kracht af? Dit is het tegendeel, je zal het vast wel herkennen. Het niet weten wat er je lichaam gebeurt en geen controle op je denken hebben die daarom een loopje met je neemt en je angst en onzeker maakt dit ontneemt je kracht. Dan ben jij je kracht kwijt.Dan ben je energieloos, moe, futloos, verdrietig, angstig, slecht slapen, zenuwachtig, je kan je moeilijk concentreren, je hebt een slecht zelfbeeld. Je trekt je steeds verder terug uit het sociale leven.Je bent nergens meer echt in geïnteresseerd. Weerstand in je leven. Je geeft je kracht af als je helemaal op gaat in emotie en boosheid. Ongecontroleerde gedachtes zijn, als een kip zonder kop rond lopen zonder een doel voor ogen te hebben. Je geeft ook je kracht af, als jij je geluk bij iemand anders neer legt, van hij/ zij zal mij gelukkig maken. Hij/zij mag mij niet verlaten.Als er dominante personen om je heen zijn en jij voelt die onmacht dan geef jij je kracht af. Als jij niet uitspreekt hoe jij het voelt en denkt, dan geef je kracht af. Als je op de bank thuis blijft zitten wachten dat er veranderingen gebeuren dan heb jij je kracht allang ergens laten liggen.

Als jij blijft zeggen en denken het is zo moeilijk dan is het ook moeilijk en geef jij je kracht af.Niet weten wat er met je leven is. Niet weten waar te beginnen. Doelloos rondlopen brengt je nergens. Dat is veel te frusterend en vermoeiend.Werken met je kracht hoe doe je dat? Zorg voor rust en orde in je denken. Zet jezelf op de eerste plaats, zonder het gevoel van een egoïst te zijn. Kom altijd op voor jezelf. Laat andere personen (oud of jong) niet iets voor jouw uitmaken wat jezelf kan beslissen. Hierdoor geef jij je kracht NIET af.

Gebruik je kracht in je lijf je denken en je leven.Ik wens je die rust en die kracht en zeker het inzicht wat ik hier geschreven hebt dat je echt nog veel voor jezelf kan doen in het leven.Dit is ook mijn weg, ik maak er nog steeds gebruik van.

 Lieky van der Velden