Een observator is een vrijdenker.

Ik ben een observator van mijn leven een vrijdenker. Een vrijdenker, wil steeds kunnen veranderen, vernieuwen. Een vrije geest. Alles in het nu bekijken, hoe ik het wil doen en op welke manier. Een vrijdenker durft consequent te zijn voor zichzelf, vrij zijn om steeds beslissingen te maken en veranderingen toe te laten. Anders is er geen groei. Ik wil mijn droom in de realiteit brengen, er in leven.

Ik heb veel geleerd uit mijn verleden. Veel ervaringen opgedaan. Dat gaf mij inzichten en daardoor ook begrip om bewust te leven. Geef mij de kans om je een andere kijk op het leven te geven. Kijk eens op een andere manier naar jouw leven. En je huidige situatie. Hoe nu verder?

Voor mijn herseninfarct in september 2012 was ik al jaren erg geïnteresseerd in bewuster leven. Ik leerde op een andere manier naar mijn leven te kijken. Ik was niet blij met het leven dat ik toen leefde. Bewust leven is ook eerlijk tegenover jezelf zijn. Een betere relatie met jezelf hebben, hoe doe je dat? Ik wilde en kon niet met de gedachten leven;

Jammer van je leven, pech gehad. Dat kan er bij mij niet in. Natuurlijk kwamen mijn vragen bij God terecht. ‘Waarom ik? Wat heb ik verkeerd gedaan?’ Nou ik had het niet verkeerd gedaan, mijn leven was nu eenmaal zo gelopen. Ik wilde veranderingen in mijn leven maar ik wist gewoon niet hoe. Die zoektocht naar hoe ik moest leven was in werking gezet.

Scroll in het MENU en KLIK op BEWUST leven.

Daar beschrijf ik hoe ik mijzelf heb geleerd hiermee om te gaan.

Lieky van der Velden