Siemon Vroom beperkt én webwinkelier in een winkel met hulpmiddelen die je nergens anders kunt krijgen Weerhandig.nl Heb je een uitdaging en denk je dat een hulpmiddel kan werken maar weet je niet waar je het moet vinden mail mij dan info@weerhandig.nl.

In 2007 op 44-jarige leeftijd lag ik plots in het ziekenhuis met een herseninfarct. Ik was halfverlamd en had afasie. Nu, veel later ben ik nog steeds halfverlamd en heb veel minder afasie. Alleen als ik moe ben slaat de afasie genadeloos toe.

Ik zat me dood te ergeren aan de bestaande hulpmiddelen die nét niet deden wat ze zouden doen. Dat kon ik beter en ben met Weerhandig.nl gestart. Ik ontwikkel hulpmiddelen met beperkingen als NAH, reuma, artritis en help mensen door raad en daad, houd lezingen en schrijf een column in Hersenletsel Magazine. Hier vind je wat hulpmiddelen die ik (mede) heb ontwikkeld of naar de Nederlandse markt heb gehaald: Zipp-it, Schilhandje, Snijplank met pinnen, Reuma Snoeischaar, Reuma Schiller en Magnetische rits. Neem eens een kijkje in mijn webwinkel, het is de moeite waard!

Met vriendelijke groet,Siemon Vroom Wil je mijn avonturen en tips lezen? Klik dan hier.Weerhandig.nlTransvaalstraat 92A1092 HR te Amsterdamtel: 0617 – 682 562 (alleen sms of whatsapp)http://www.weerhandig.nlvolg Weerhandig op Twittervolg Weerhandig op Facebook– – – KvK.: 33278869BTW nr.: NL001607573B48bankrekening: NL92INGB0006118482SWIFT-code:INGBNL2A