Deze webpagina heb ik aangemaakt voor mensen die op zoek zijn naar ‘Hoe Nu Verder’.  In mijn berichten op verschillende Facebook pagina’s is gereageerd dat sommige mensen verder willen in hun leven.Daarom interesse hebben in hoe nu verder. Daarop heb ik geschreven dat kan, maar daar moet je iets voor doen. Belangrijk is informatie. Van informatie krijg je duidelijkheid, begrip en inzicht.

Een stapje verder naar ontwikkelingen die je mogelijk meer inzicht geven. Inzicht in jezelf. Voor personen die zich nu al bewust zijn van hoe ze NU in het leven staan en de consequenties hiervan geaccepteerd hebben. Doordat jij je hebt aangesloten, kom ik in de gelegenheid om enige inzichten en technieken met je te delen. Wat voor je ligt zijn enkele ingrediënten, gebaseerd op mijn levenservaringen, lessen, spirituele en filosofische inzichten.

Het is niets nieuws wat ik wil doorgeven want het is gebaseerd op het eeuwen oude Weten. Er is al jaren over geschreven.Je moet ‘Niets’ van deze beschreven berichten aannemen. Jij hebt natuurlijk de vrijheid wat jij ermee doet. Misschien is het soms vreemd voor je omdat je het ‘nog’ niet ziet, waar het eigenlijk over gaat en waar dit allemaal naar toe gaat. Je kunt het ook zien als een brug die je over mag gaan. Probeer het uit. Kom je er halverwege achter, het is toch niet waarnaar je op zoek bent, stop je. Ik heb geen pasklare antwoorden voor je. Maar wel voorbeelden hoe het zoal kan kan en waarom jij je zo voelt zoals jij je voelt. 

Het volgende bericht is; Wat tref je aan op deze WebPagina;

0
Laat hier een reactie achterx
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nathan
1 jaar geleden

Hoi Lieky.
bedankt voor deze interessante blog . ik ga het volgen

Marion Schins
1 jaar geleden

Hi Lieky,
Heb je dit bericht gekregen?
Groetjes Marion